Μέχρι το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου θα κρατήσει η αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό.

Η τελευταία πρόταση της «Ένωσης» είναι 550.000 ευρώ και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα καμφθούν οι αντιστάσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη. Σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων» είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καθώς έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Υπογράφουν Μπάχα και Ματέος

Ο Ναμπίλ Μπάχα και ο Νταβίντ Ματέος πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι για να υπογράψουν στην «Ένωση». Η συμφωνία αμφοτέρων θα είναι για έξι μήνες, με τον 29χρονο Γαλλομαροκινό φορ να έρχεται σαν ελεύθερος από τη Μάλαγα και να υπάρχει προοπτική διετούς επέκτασης στο συμβόλαιό του. Όσο για τον 23χρονο Ισπανό αμυντικό, το καλοκαίρι είναι στην ευχέρεια της Ρεάλ Μαδρίτης αν θα παραταθεί ο δανεισμός του για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ματέος θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται, αν ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (και με δεδομένη την απουσία του τραυματία Τραϊανού Δέλλα) να βρίσκεται και στην αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr