Τίτλοι τέλους για τον Κάιλ Χάινς, που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πιθανότατα θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα. Καθώς ξεκινάει η νέα σεζόν, ήρθε η ώρα να κλείσουμε μαζί το κεφάλαιο μας.

Σας ευχαριστώ για τα τέσσερα τελευταία χρόνια που περάσαμε μαζί. Έκανες εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας από την αρχή. Είναι δύσκολο για μένα να εκφράσω με λόγια τι σημαίνετε όλοι για μένα και την ευγνωμοσύνη που έχω για όλους εκεί.

Οι τελευταίοι δύο μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτώ όλες τις ωραίες στιγμές που περνάμε μαζί. Γιορτάζοντας ένα Final Four της Ευρωλίγκας. Κερδίζοντας back to back τίτλους Κυπέλλου Ιταλίας και πηγαίνοντας κόντρα στις πιθανότητες και κερδίζοντας το Ιταλικό πρωτάθλημα 3 συνεχόμενες φορές.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τον θαυμασμό και την υποστήριξη που μου δείξατε τα τελευταία 4 χρόνια. Όλοι παλέψαμε σκληρά για να κάνουμε την Αρμάνι ομάδα και σύλλογο που η πόλη και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να είναι περήφανοι.

Ευχαριστώ τον κ. Αρμάνι, τον κ. Ντελ’ Όρκο και τον όμιλο Aρμάνι που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον σύλλογό σας.

Ευχαριστώ τον κόουτς Μεσίνα και το προπονητικό επιτελείο για την ευκαιρία να μαθαίνω, να μεγαλώνω και να χτίζω μαζί σας κάθε μέρα.

Ευχαριστώ τον Χρήστο (σ.σ. Σταυρόπουλο) και το υπόλοιπο προσωπικό του front office.

Ευχαριστώ όλους στο γραφείο που κάνουν όλη τη δουλειά στα παρασκήνια που περνάει απαρατήρητη.

Πίπο, Τζιανμάρκο και Αντρέα σας ευχαριστούμε για την αμέτρητη δουλειά φροντίζοντας να μπορέσουμε να ζήσουμε όσο πιο άνετα γίνεται στο Μιλάνο.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Φόρουμ που πάντα φιλοξενεί την οικογένειά μου κατά τη διάρκεια παιχνιδιών και εκδηλώσεων μου

Το προσωπικό των φυσικοθεραπευτων σας ευχαριστώ παιδιά που πάντα βοηθάτε στην προετοιμασία μου να μπορώ να είμαι ο καλύτερός μου στο γήπεδο ακόμα και στα γεράματά μου. “Άλε κράτα το τραπέζι μου κλεισμένο”

Για όλους στην πορεία μου ενώ ζούσα στο Μιλάνο, σε εστιατόρια, στο μπακάλικο ή στο πάρκο ή απλά έξω στην πόλη με την οικογένειά μου, σας ευχαριστώ όλους. Ήταν πάντα αγάπη. Όλοι είχατε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας στο να κάνουμε τον Μιλάνο να μοιάζει περισσότερο στο σπίτι του.

Στους συμπαίκτες μου, μια φοβερή πορεία που κάναμε μαζί. Είμαστε για πάντα δεμένοι ό,τι και να γίνει!!

Παρόλο που αυτό το κεφάλαιο κλείνει, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία στο μέλλον να ξεκινήσετε ένα άλλο κεφάλαιο στο Μιλάνο.

Ότι και να γίνει το Μιλάνο θα είναι πάντα στις καρδιές μου».