Πρώτο trend είναι στο Χ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η συμπεριφορά του τενίστα απέναντι στον πατέρα του, Απόστολο. «Άντε γαμ…σου, να πας να γ…θεις!», φώναζε εκνευρισμένος προς τον πατέρα του στη διάρκεια αγώνα και στη συνέχεια του είπε: «Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις από το στάδιο, δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!».

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε: «Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που ακούει τα σχόλιά μου. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή καλός στον χειρισμό τέτοιου είδους καταστάσεων. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Πραγματικά, είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του».

Βροχή έπεσαν τα σχόλια στο Χ. Πολλοί άσκησαν κριτική στον τενίστα, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να του επιτρέπεται να μιλάει με αυτόν τον τρόπο στον πατέρα του, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει.

«Όταν σε βρίζει το παιδί σου, κάτι δεν έχεις κάνει καλά. Όταν σαν πατέρας του έχεις δώσει τέτοιο δικαίωμα, μάλλον του φέρθηκες ανάλογα», ήταν ένα σχόλιο. Σε ανάλογο κλίμα, ένας άλλος σχολιαστής έγραψε: «Η περίπτωση Τσιτσιπάς αποδεικνύεται ότι είναι ένα ακόμα “Greek family project”, i.e. ένα ταλαντούχο ή εργατικό παιδί που πέφτουν όλοι από πάνω του προκειμένου να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν απ’ το χάρισμα που έχει με τελικό αποτέλεσμα να το πνίξουν…».

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Τσιτσιπάδες να είσαι Τεντόγλου», παρατήρησε κάποιος άλλος. «Σε ένα κόσμο που αναζητά πρότυπα.., μη γίνεις Τσιτσιπάς», ήταν ένα άλλο σχόλιο στο Χ.