Ποιος είδε τον Ίκερ Κασίγιας και δεν φοβήθηκε μετά από τη λήξη του πρώτου ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη, λόγω του μπουκαλιού που δέχθηκε στο κεφάλι από οπαδό των γηπεδούχων.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και αρχηγός της «βασίλισσας» ήταν τρομερά εκνευρισμένος από το περιστατικό κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα.

«Ένας ηλίθιος μου πέταξε ένα μπουκάλι. Είναι μεγάλη ντροπή. Αυτό χαλάει την εικόνα όλων των οπαδών της Σεβίλλης που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο. Έτσι είναι. Πάντα υπάρχει ένας βλάκας στην κερκίδα», τόνισε αρχικά ο Κασίγιας και συνέχισε:

«Εάν οι κάμερες έπιασαν το περιστατικό πρέπει να κάνουν κάτι. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν ποδόσφαιρο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αλλά υπάρχουν δύο-τρεις ηλίθιοι που μπορούν να σου χαλάσουν το βράδυ», κατέληξε.

Ερωτώμενος για την πρόκριση ο Κασίγιας υποστήριξε ότι «όλα είναι ανοικτά. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», ενώ αναφερόμενος στη φάση που διαμαρτύρεται η Σεβίλλη ξεκαθάρισε: «Όχι δεν την πέρασε τη γραμμή. Παραλίγο, αλλά όχι δεν την πέρασε».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: sportfm