Οι δρόμοι του Σέρχιο Αραούχο και της ΑΕΚ χώρισαν και τυπικά πλέον, από τη στιγμή που δεν απάντησε θετικά στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να αποχαιρετά την ομάδα και τους οπαδούς με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, με τον οποίο επικοινώνησε ο Άρης, έζησε μεγάλες στιγμές στην Ένωση κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και πανηγυρίζοντας το νταμπλ τη σεζόν 2022-23, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και τώρα ήρθε η ώρα να πει «αντίο» στον δικέφαλο αετό.

Ένα «αντίο» που το είπε μέσω των social media, όπου έγραψε τα εξής…

«Σήμερα απευθύνομαι σε εσάς με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον σύλλογο.

Ήταν τιμή και προνόμιο να εκπροσωπήσω την ΑΕΚ και να φοράω αυτή τη φανέλα περήφανα όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Στους συμπαίκτες μου, ευχαριστώ για την στήριξη σας, έκανα καλούς φίλους. Προς προπονητές, διευθυντές και εργαζόμενους του συλλόγου, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, με βοηθήσατε να μεγαλώσω ως ποδοσφαιριστής.

Και κυρίως για τους οπαδούς της ΑΕΚ είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Ο χρόνος μου στην ΑΕΚ ήταν και αναμφίβολα θα είναι ένα αξέχαστο ορόσημο στην επαγγελματική μου καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Πάντα θα κουβαλάω στην καρδιά μου αυτά τα χρώματα, τις στιγμές που έζησα και πόσο με αγάπησαν.

Σας αποχαιρετώ με ευγνωμοσύνη και πολύ σεβασμό, ξέροντας ότι θα σας κουβαλάω πάντα στη μνήμη μου και στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Σέρχιο Αραούχο».