Ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε και τυπικά από την ΑΕΚ μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του έχοντας περάσει μια δύσκολη σεζόν και ο Άρης έκανε την πρώτη επαφή μαζί του, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του.

Η τελευταία σεζόν δεν ήταν καλή για τον Αργεντίνο επιθετικό αφού αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμών με συνέπεια να παίζει κυρίως ως αλλαγή. Η Ένωση, βέβαια, του έκανε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά η απάντησή του δεν ήταν θετική, οπότε ήρθε η ώρα του… χωρισμού και επισήμως.

«Σέρχιο, θα είσαι πάντα ένας από εμάς», ανέφερε το μήνυμα της ΑΕΚ στα social media και από εδώ και πέρα ο Αραούχο αναζητά την επόμενη ομάδα του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Άρη, αφού στη Θεσσαλονίκη λένε ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» θα δουν ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν… δυναμικά τις συζητήσεις τις επόμενες μέρες ώστε να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.