Η Πορτογαλία κατάφερε, έστω στη διαδικασία των πέναλτι, να αποκλείσει τη Σλοβενία και να προκριθεί στους «8» του Euro 2024, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μπαίνει στο στόχαστρο της UEFA όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής την ώρα του αγώνα, χάνοντας και πέναλτι στην παράταση, έγινε όμως μετά το τέλος με το να δημοσιοποιηθούν οι καρδιακοί παλμοί του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ρονάλντο συνεργάζεται με την εταιρεία WHOOP που καταγράφει τους παλμούς σε οποιαδήποτε δραστηριότητά του και μετά την πρόκριση επί της Σλοβενίας δημοσιοποιήθηκαν οι παλμοί που καταγράφηκαν σε κάθε χρονικό σημείο του αγώνα.

Οι καρδιακοί παλμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στην UEFA, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι χορηγοί για το Euro 2024 και η δημοσιοποίηση των παλμών του CR7 θεωρείται αθέμιτη διαφήμιση της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.

Έτσι, είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει τιμωρία στον Πορτογάλο, όπως είχε γίνει και στο Euro 2020 με τον Δανό Νίκλας Μπέντνερ που είχε σηκώσει τη φανέλα του έπειτα από ένα γκολ που είχε πετύχει και είχε φανεί το όνομα της εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο 95.000 ευρώ.