Στις 26 Ιουνίου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την Πέμπτη (20/6), θα έχουμε την εκλογή του νέου προέδρου στη Stoiximan Super League και ο μοναδικός υποψήφιος μέχρι στιγμής είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

Τον Ιούλιο η ΕΠΟ θα έχει νέο πρόεδρο και θα είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος. Νέο πρόεδρο, όμως, θα έχει σε λίγες μέρες και η Λίγκα, όπου επίσης υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αυτή του Μπέου.

Το Δ.Σ. συνεδρίασε την Πέμπτη (20/6) και στη συνέχεια η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής…

«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League K19, Κ17 και Κ15.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η εγγραφή των νέων Μελών του Συνεταιρισμού, ήτοι των ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Athens Kallithea.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2024-25 και 2025-26.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο κανονισμός Παρατηρητών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου του Συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου».