Την παρέμβαση του εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου για τα περιστατικά βίας που πληθαίνουν στα γήπεδα όλης της χώρας, με αφορμή και τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων, ζήτησαν σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ που συναντήθηκε με τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη βία των γηπέδων και τα αίτια που την προκαλούν, τις συμπεριφορές των εμπλεκόμενων στο άθλημα και την ανάγκη εφαρμογής των νόμων και των κανονισμών που πολλές φορές καταστρατηγούνται.

Από την πλευρά του, ο κ.Φάκος, πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ανέφερε πως είναι ενήμερος για όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και υποσχέθηκε ότι μέσα στο πλαίσιο των δικών αρμοδιοτήτων θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, στον οποίο επανέλαβε τις προτάσεις των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών για περιφρούρηση των χώρων εργασίας τους, τόσο δηλαδή των δημοσιογραφικών κερκίδων όσο και των αιθουσών Τύπου.