Δημοσιογράφος από την Κολομβία υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του 21χρονου εξτρέμ Χουάν Κόρδομπα αλλά η απάντηση της Ντεπορτίβο Κάλι ήταν αρνητική αφού θέλει περισσότερα λεφτά.

Οι οπαδοί της Ένωσης είναι σε μια περίεργη κατάσταση μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη στην ΠΑΕ και την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτό όμως δεν επηρεάζει σε κάτι τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα αποκτηθούν, με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ Μαριάνο Όλσεν να υποστηρίζει με ανάρτησή του στα social media ότι ένας από τους στόχους των «κιτρινόμαυρων» είναι ο 21χρονος εξτρέμ Χουάν Κόρδομπα.

Σύμφωνα με όσα γράφει, η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του αλλά η Ντεπορτίβο Κάλι θέλει περισσότερα για τον Κόρδομπα, ο οποίος είχε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές φέτος ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κ20 της Κολομβίας, έχοντας επτά συμμετοχές και ένα γκολ.