Ο έγκυρος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτός είναι που… ανακοίνωσε τώρα και την αρνητική απάντηση του Ιταλού προπονητή.

Στις τάξεις των Πράσινων ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι η αποστολή δεν ήταν εύκολη. Το προσπάθησαν όμως και μάλιστα κάνοντας μια πολύ καλή πρόταση, όπως είχαν τονίσει από την πρώτη στιγμή τόσο το Sky Italia όσο και τα υπόλοιπα ιταλικά Μέσα στη συνέχεια, χωρίς να μπουν σε οικονομικές λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει, ο Σάρι είχε ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία για να σκεφτεί τα πάντα πριν δώσει την απάντησή του, με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να τονίζουν τα τελευταία 24ωρα ότι οι ενδοιασμοί του προπονητή δεν αφορούσαν το οικονομικό, αφού η πρόταση ήταν πολύ καλή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, το χαμηλό επίπεδό του.

Έτσι, όπως ανέφερε σε νέα ανάρτησή του σήμερα (4/6) ο Ντι Μάρτζιο, η απάντηση του Σάρι ήταν τελικά αρνητική, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει την αναζήτηση του νέου προπονητή.