Με τον Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικος αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει και βασικός. Με κόσμο στο πλευρό τους οι «κυανέρυθροι».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την «κυανέρυθρη» φανέλα. Μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός θα ξεκινήσει βασικός και όλοι ελπίζουν ότι θα βάλει τέλος στο έντονο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Η αποστολή του Πανιωνίου για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, αποτελείται από τους: Μάχο, Μπέλιτς, Λάτκα, Κοντοές, Βαρό, Σιόβας, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Σκούρτης, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου.

Στο κρίσιμο αυτό αγώνα οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους, αφού θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Οι φίλοι του Πανιωνίου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου, τα εισιτήρια για την οποία κοστίζουν 15 ευρώ.

πηγή: gazzetta