Ο Μπάχα, ο Τζο και οι υπόλοιποι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, που φημολογείται ότι αποκτά ξένο επιθετικό τώρα. Κλείνει Βέλλιο και Γεωργιάδη.

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν έχουν τελειωμό για τον Ολυμπιακό. Επισήμως, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι δύσκολα θα γίνει τρίτη μεταγραφή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τα ονόματα που βγαίνουν όμως στο προσκήνιο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ολοένα και πληθαίνουν.

Αν όμως ο Ντιόγκο μείνει στη Βραζιλία, ο Μήτρογλου δοθεί στον Πανιώνιο, και «βγάλουμε» στην άκρη τον Κρίστιαν Νέμεθ που δεν υπολογίζεται… μένει ο Μιραλλάς και ο Πάντελιτς. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν αποκλείεται να υπάρξει «παράθυρο» και για τρίτη μεταγραφή, επιθετικού αυτή τη φορά.

Τα ονόματα είναι πολλά και το χρήμα υπάρχει. Δύο συστατικά απαραίτητα για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής. Αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει με το σενάριο αυτό, τότε ψάχνει για ένα σέντερ φορ «έτοιμο» που θα μπει αμέσως στην ομάδα και θα βοηθήσει.

Ένας τέτοιος είναι ο Ζο της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και μερικές μέρες και μετά την απόκτηση του Τζέκο «σκουραίνουν» τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο. Εκτός από τον Ζο, υπάρχει άλλο ένα όνομα, αυτό του 29χρονου Γαλλομαροκινού σέντερ φορ της Μάλαγα, Ναμπίλ Μπάχα.

Σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, τον οποίο Βαλδέρδε και Κοβάσεβιτς γνωρίζουν από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ περιοχής, ο οποίος ωστόσο μπορεί να «βγει» και πιο έξω, διεθνή με το Μαρόκο, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν παίκτη με καλά τελειώματα φάσεων, δυνατό και γρήγορο, ο οποίος όμως δεν διαθέτει αντίστοιχη τεχνική κατάρτιση. Μετά από αρκετά περάσματά από «μικρές» ισπανικές και πορτογαλικές ομάδες, το 2007 αποκτήθηκε από τη Μάλαγα. Την πρώτη του σεζόν είχε 10 γκολ σε 36 συμμετοχές, τη δεύτερη 9 σε 36, την τρίτη 5 σε 32, ενώ φέτος που είναι εκτός πλάνων δεν έχει σκοράρει σε πέντε παιχνίδια.

Όσο για τον Ελλαδικό χώρο, ο Ονουάτσι της Καβάλας έχει επίσης προταθεί αλλά είναι λίγο «τσουχτερός» διανύοντας το 27ο έτος της ηλίκίας του. Ο Τζιμπούρ που έχει ακουστεί ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, μάλλον δεν ενδιαφέρει τον Μαρινάκη τη συγκεκριμένη εποχή. Τουτέστιν, το κεφάλαιο επιθετικός, αν ανοίξει, θα ολοκληρωθεί με παίκτη από το εξωτερικό.

Στα υπόλοιπα, μετά την απόκτηση Μανιάτη και Κουμορτζί (υπογράφει την επόμενη εβδομάδα), ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι έχει κλείσει τον Χαβίτο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα θα κινηθεί για τον Βέλλιο του Ηρακλή, τον οποίο σκοπεύει να κλείσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Δεν σταματάει όμως εδώ ο Ολυμπιακός, αφού οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για γερό «μπάσιμο» και στην περίπτωση του ταλαντούχου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, ο οποίος είναι στόχος της μισής Σούπερ Λίγκ και βάλε.

Στα εσωτερικά, όλα δείχνουν ότι ο Τοροσίδης θα υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα του αποφέρει 700-800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό της ρήτρας.

Πηγή: gazzetta.gr