Η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει στα μπαράζ του Μαρτίου την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024 και αν τα καταφέρει θα είναι σε όμιλο με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, με την UEFA να ανακοινώνει το πρόγραμμα της κάθε αγωνιστικής και τις ημερομηνίες των αγώνων.

Το πιο σημαντικό για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ αυτή τη στιγμή είναι τα μπαράζ του Μαρτίου. Ο αγώνας, δηλαδή, με το Καζακστάν στην OPAP Arena και αν έρθει η νίκη εκεί θα ακολουθήσει το… τελικός πρόκρισης με αντίπαλο τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο εκτός έδρας. Ο δρόμος προς τη Γερμανία, επομένως, δεν είναι και τόσο δύσβατος για την Ελλάδα, η οποία έμαθε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί της αν προκριθεί, όπως έμαθε και το πρόγραμμα των αγώνων.

Αν, λοιπόν, η Εθνική ομάδα πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024, ο πρώτος της αντίπαλος θα είναι η Τουρκία στο Ντόρτμουντ στις 18 Ιουνίου, ο δεύτερος η Τσεχία στο Αμβούργο στις 22 Ιουνίου και το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου θα είναι κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στις 26 Ιουνίου επίσης στο Αμβούργο.

1η αγωνιστική – 18 Ιουνίου

Τουρκία – Ελλάδα / Ντόρτμουντ: BVB Stadion Dortmund
Πορτογαλία – Τσεχία / Λειψία: Leipzig Stadium

2η αγωνιστική – 22 Ιουνίου

Τουρκία – Πορτογαλία / Nτόρτμουντ: BVB Stadion Dortmund
Ελλάδα – Τσεχία / Αμβούργο: Volksparkstadion Hamburg

3η αγωνιστική – 26 Ιουνίου

Ελλάδα – Πορτογαλία / Γκελσενκίρχεν: Arena AufSchalke Τσεχία – Τουρκία / Αμβούργο: Volksparkstadion Hamburg