Την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις προπονήσεις και να χαλαρώουν δείχνοντας το ταλέντο του στη ζωγραφική είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι ζωγράφισαν τους διαδρόμους των αποδυτηρίων στα Λιόσια έπειτα από πρωτοβουλία του Χουάν Πλάθα.

Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής είχε μια ιδέα που άρεσε στους παίκτες του, στους οποίους έδωσε τη δυνατότητα να… απαρνηθούν το μπάσκετ και να γίνουν «ζωγράφοι» για λίγο. Συγκεκριμένα, ο Πλάθα ζήτησε από τους παίκτες του να ζωγραφίσουν τους διαδρόμους των αποδυτηρίων, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να ξεχαστούν για λίγο και να αφήσουν στην άκρη την πίεση από τις συνεχείς προπονήσεις.

Έτσι, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν πινέλα και έστειλε ο καθένας το μήνυμά του μέσω όσων έγραψε ή ζωγράφισε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, με το κιτρινόμαυρο χρώμα να γίνει ακόμη πιο έντονο πλέον.

«Χρώμα και νόημα απέκτησαν σήμερα (14/09) οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του Κόουτς Joan Plaza», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της η ΚΑΕ, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Χρώμα και νόημα απέκτησαν σήμερα (14/09) οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του Κόουτς Joan Plaza 🎨 #aekbc #wallpainting

Posted by AEK Basketball Club on Thursday, September 14, 2023