Ένοχος κρίθηκε ο 31χρονος για τον βιασμό της 18χρονης μπέιμπι σίτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια και καταδικάστηκε συνολικά σε 16 χρόνια κάθειρξη, ενώ η κοπέλα συγκλόνισε με την περιγραφή του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με το Star, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη, που απείλησε και στη συνέχεια βίασε την κοπέλα που ακόμα ήταν μαθήτρια Λυκείου και πήγε σπίτι του, ώστε να προσέχει το 3χρονο παιδί της συντρόφου του.

«Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου», είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη στη δίκη.

Ο 31χρονος δράστης

Έπειτα, πρόσθεσε πως «μου είπε “μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις”. Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό».

«Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακα μου και μου είπε “βγάλε τα ρούχα, αν φωνάξεις θα σε σφάξω”», ανέφερε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο 31χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ισχυριζόμενος πως δέχεται απειλές, ενώ δικαιολόγησε τον βιασμό, αναφέροντας πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.