Θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10) μια γυναίκα. Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, η οποία βρίσκεται στο σημείο, μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονημένη γυναίκα η οποία ήταν πολύτεκνη έχει δεχτεί θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματός της.

Το άψυχο σώμα του θύματος, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, βρίσκεται ακόμη εντός της οικίας όπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Η αστυνομία αναζητά τον γιο της που είναι περίπου 20 ετών ενώ το θύμα είχε γεννηθεί το 1967.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων και των ανθρώπων που γνώριζαν την οικογένεια, με έναν από τους γείτονες να αναφέρει ότι είδε τον έναν γιο να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τη μάνα μου».

Οι γείτονες περιέγραψαν μια οικογένεια, με πολλά προβλήματα που φέρεται να είχε συχνές εντάσεις, ενώ φίλος ενός εκ των πέντε γιων τόνισε πως έχουν περάσει πολλά, καθώς και ότι ζούσαν σε εξαθλίωση. Για μια μάνα που έκανε αγώνα για τα παιδιά της μίλησε μια γειτόνισσα που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο της δολοφονίας

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος