«Αα ρε Πάνο… Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Τι κι αν… Χρόνια Πολλά… Θα σε σκέφτομαι κάθε μέρα όταν ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!», έγραψε μια φίλη στον Πάνο Τζαβάρα που χάθηκε άδικα και τραγικά σε τροχαίο στο Ρίο τον περασμένο Μάιο.

Η σελίδα του στο Facebook έχει βομβαρδιστεί από μηνύματα που δεν ξέχασαν ότι ο μικρός σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το thebest.gr, όπου άφησε την τελευταία του πνοή φίλοι και συμμαθητές του έχουν αφήσει λουλούδια.

Διαβάστε μερικά από τα μηνύματά τους:

«Πανούλη μου θα στο πω και από εδώ. Σαν σήμερα θα γινόσουν 15. Σήμερα γιορτάζει όλη η πλάση που υπήρξες πάνω στη γη κ στενοχωριέται ταυτόχρονα που έφυγες νωρίς από αυτήν. Ίσως να μην ταίριαζες εδώ.

Ένας άγγελος δεν ανήκει σε ένα κόσμο ατελή γεμάτο εγκλήματα και αδικίες. θέλω να σου πω ότι έδωσα στην μητέρα σου το μετάλλιο μου που βγήκα πρώτη στο πανελλήνιο. Στο είχα υποσχεθεί κ εσύ μου είχες πει να στο αφιερώσω. Οπότε το έκανα, τώρα είναι στο μαξιλάρι σου να κοιμάσαι κάθε μέρα μαζί του. Επίσης ελπίζω να ακούς κάθε βράδυ που σου λέω καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!..

Τέλος, έγραψα ένα ποίημα για σένα κ το έδωσα στην οικογένεια σου να το βάλει κάπου να το διαβάζεις! Ελπίζω να σ’ αρέσει! Μακάρι να μπορούσες να με ξαναπείς μικρή όπως κάθε φορά αυτή τη μέρα επειδή με περνάς 6 μέρες! Η μέρα σήμερα είναι τόσο φωτεινή κ λαμπερή, μόνο λίγο ψιχάλισε και ελπίζω να είναι τα δάκρυα σου από χαρά από τις ευχές! Χρόνια πολλά αγοράκι μου, είμαστε κοντά σου να το θυμάσαι! Σ’ αγαπάω κ δεν θα πάψω να στο λέω!».

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μακάρι να μπορούσα να στο ευχηθώ!!!!! Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έφυγες από κοντά μας. Αλλά είμαι σίγουρη ότι μας προσεχείς και θα συνεχίσεις να μας προσεχείς, είσαι ένας πανέμορφος άγγελος που θα λάμπει για πάντα εκεί ψηλά !!!!!

Στο γράμμα που πήρες μαζί σου λέγαμε πολλά παρά πολλά αν το διάβασες, θα κατάλαβες πόσο πολύ μας λείπεις και πόσο σε αγαπάμε κ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Να θυμάσαι ότι οι καταστάσεις και τα πρόσωπα μπορεί να φύγουν ή να αλλάζουν, αλλά αυτό που μένει πάντα και ποτέ ΔΕΝ σβήνεται είναι ΟΙ ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ !!!!!! 🙂 ♥
Σήμερα το βράδυ το αστέρι σου θα λάμπει σε όλο τον ουρανό και θα φωτίσει τις ψυχές μας !!!!»

«Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ήρθες στη ζωή. Ίσως σε αυτόν τον κόσμο η ηλικία σου να σταμάτησε στα 14 χρόνια μα εκεί που είσαι τώρα είμαι σίγουρη πως γιορτάζεις τον 15ο χρόνο σου. Εμείς είμαστε χαρούμενοι σήμερα σαν να ήσουν εδώ. Άλλωστε, όταν κλαίμε τα δάκρυα δε μένουν, εξατμίζονται και φεύγουν.

Έτσι λοιπόν και ο πόνος με τον καιρό φεύγει, εξατμίζεται και τη θέση του παίρνει η ελπίδα πως αυτός που δεν είναι δίπλα μας (όπως το εννοούμε εμείς τουλάχιστον) είναι καλά. Δυστυχώς, καμιά φορά όταν αγαπάμε κάποιον, πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς αυτόν. Για όλους θα είσαι πάντα εδώ μην το ξεχνάς αυτό. Σαν σήμερα λοιπόν γεννήθηκες και έδωσες χαρά σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν για 14.5 ολόκληρα χρόνια. Να προσέχεις άγγελε… ♥»