Ένας 56χρονος Αλβανός συνελήφθη στο 27ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της Ομάδας Ελεγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομών μεταναστών.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί ακινητοποίησαν όχημα που οδηγούσε ο 56χρονος και στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ακόμα ομοεθνείς του προκειμένου να το ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 56χρονου οδηγού.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 56χρονο βρήκαν και κατάσχεσαν τα χρηματικά ποσά των 1000 leke και 120 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε φωτογραφικές μηχανές , ένα σετ φορτιστών κινητών τηλεφώνων.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι, ο 56χρονος μετέφερε τους τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικά έγγραφα, στα Τίρανα Αλβανίας.

Το αυτοκίνητο του 56χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος.

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ομοεθνών του συνεχίζονται.