Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 39χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Επιπλέον δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμα ατόμου που αναζητείται.

Οι δυο συλληφθέντες μετέφεραν με αυτοκίνητο στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, μια σακούλα που περιείχε δυο συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους ενός κιλού, τις οποίες έκρυψαν κάτω από μια πεσμένη μεταλλική διαφημιστική πινακίδα.

Μετά από περίπου δυο ώρες, ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, μαζί με τον 24χρονο μετέβηκαν με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο σημείο, όπου είχαν κρύψει τα ναρκωτικά. Ο 24χρονος κατέβηκε από το όχημα με σκοπό να πάρει τις ναρκωτικές ουσίες, όπου και συνελήφθη μετά από επέμβαση των Αστυνομικών, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Αμέσως μετά, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνέλαβαν στην πόλη της Λάρισας και τον 39χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

-Μια νάιλον σακούλα που περιείχε τρεις συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους 1,5 κιλών.
-Μια νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1,1 κιλών.
-Ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους 676 γραμμαρίων.
-Τρεις νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 230 γραμμαρίων.
-Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.