Την αξιοπιστία της φοιτήτριας Παναγιώτας Καραγιαννίδου, αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αμφισβητεί η υπεράσπιση των κατηγορουμένων στην υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, μια συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε η νεαρή φοιτήτρια κατά τη διάρκεια της διακοπής της δίκης να κρατηθεί σε διαφορετικό χώρο.

«Άσε να την δασκαλέψουν», σχολίασε άλλος συνήγορος υπεράσπισης με την πρόεδρος να διαμαρτύρεται και πάλι απευθυνόμενη στους δικηγόρους: «Πού νομίζετε ότι βρισκόσαστε όλοι;» και να διακόπτει τη διαδικασία.

Νωρίτερα, η μάρτυρας ,επανέλαβε ότι όταν ήρθε στο σημείο της επίθεσης ο Γ. Ρουπακιάς , οι υπόλοιποι δεν έφυγαν αλλά έκαναν γύρω του κλοιό.

Υπεράσπιση: Πριν πάτε στην Παναγή Τσαλδάρη είχατε κάποια πληροφορία ότι είχε γίνει συμπλοκή μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών;

Μάρτυρας: Όχι.

Υπεράσπιση: Πριν έρθει ο Ρουπακιάς με το αυτοκίνητο γινόταν συμπλοκή και με πόσα άτομα;

Μάρτυρας: Είχαν ήδη γίνει δύο επιθέσεις.

Υπεράσπιση: Ο Παύλος είχε εμπλακεί, είχε χτυπήσει κάποιους;

Μάρτυρας: Τον είχαν χτυπήσει και προσπαθούσε να ξεφύγει, να αμυνθεί.

Υπεράσπιση: Περιγράψτε τον, αμφισβητούμε την παρουσία σας εκεί.

Μάρτυρας: Τον θεωρώ ψηλό, σκούρο μαλλί.

Υπεράσπιση: Κάτι άλλο διακριτικό;

Μάρτυρας: Φορούσε βερμούδα κι από πάνω μαύρο μπλουζάκι.

 Υπεράσπιση: Τίποτε άλλο στο πρόσωπό του;

Μάρτυρας: Όχι δεν θυμάμαι. Το είδα αργότερα το πρόσωπό του.

Υπεράσπιση: Σας εκφράζει κάποιο κόμμα;

Πολιτική Αγωγή: Τα ίδια πάλι.

«Αδιάφορες οι αντιπαραθέσεις σας»

Από το ακροατήριο η μητέρα του Παύλου Φύσσα φώναζε διαμαρτυρόμενη για τις ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης και η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε νέα παρέμβαση.

Πρόεδρος: Δεν ήμαστε ακόμα ούτε στον 15ο μάρτυρα. Έτσι, όπως κάνετε θα πάμε δυο χρόνια. Είναι αδιάφορες στο δικαστήριο οι αντιπαραθέσεις μεταξύ σας , τις κάνετε μόνο και μόνο για να ακούγονται κάτω. Τι διάλογοι είναι αυτοί μεταξύ σας; Πού βρισκόμαστε;

Υπεράσπιση (συνεχίζει με ερωτήσεις στη μάρτυρα): Στην πρώτη σας κατάθεση είπατε ότι βρίζονταν. Τώρα μας είπατε ότι μόνο η μια πλευρά έβριζε.

Μάρτυρας: Θυμάμαι ότι φώναζαν οι πολλοί στους μπροστά, τους κολλούσαν, τώρα δεν θυμάμαι γιατί το είχα πει έτσι.