Σε άσχημη κατάσταση παραμένει η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς από άλλες μαθήτριες στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με φίλο της οικογένειάς της, δεν έχει πάει ακόμα στο σχολείο της, ενώ ο διευθυντής κάλεσε τόσο τον πατέρα της όσο και έναν από τους γονείς των κοριτσιών που επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που μίλησε στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση πήρε μια παράξενη τροπή: «Τους γονείς λοιπόν τους κάλεσε στο γραφείο, είναι εξοργιστικός και ο πατέρας της κοπέλας που επιτέθηκε, δηλαδή έδινε τα εύσημα στην κόρη του που χτύπησε το άλλο κορίτσι, του είπε ενώπιον του πατέρα του θύματος, στο πρόσωπό του το είπε, “καλά έκανε”».

Κληθείς να επιβεβαιώσει, αν οι δράστες θέλησαν να βάλουν φωτιά στα μαλλιά του θύματος, ο φίλος της οικογένειας, ανέφερε: «Ναι, όχι μόνο αυτό, αλλά και ήθελαν να το αφήσουν και γυμνό. Να το αφήσουν γυμνό πεσμένο κάτω, λιπόθυμο από ξύλο να της πάρουν και τα ρούχα προκειμένου να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στη Γλυφάδα και αν κυκλοφορήσει να κυκλοφορήσει γυμνή και να την τραβήξουν και βίντεο, ναι, αληθεύει».

Γιατί δεν έγινε τελικά αυτό; «Γιατί κάποιοι από την ίδια παρέα, που είχανε εμπλακεί, κάποιοι εντός εισαγωγικών ήταν λίγο να το πω πιο ψύχραιμοι και αν θέλεις φοβήθηκαν να το κάνουν αυτό το πράγμα και τους απέτρεψαν. Το σχολείο έχει χωριστεί, τα παιδιά σε δύο ομάδες, είναι η ομάδα που υποστηρίζει το θύμα και η ομάδα κατά του θύματος, διότι έκανε καταγγελία»

Όσο για την κατάσταση του ίδιου του πατέρα του κοριτσιού, ο φίλος της οικογένειας, αναφέρει: «Δυστυχώς η κατάστασή του… μου λέει τόσο απλά, έχω απασφαλίσει. Και του λέω, σε παρακαλώ, μην κάνεις καμία ανοησία, έχεις οικογένεια πίσω σου, περίμενε να δεις νομικά πως θα τραβήξει. Μου λέει ήταν το παιδί σου πες μου τι θα έκανες. Δεν σου κρύβω ότι βούρκωσα, έτρεξαν τα δάκρυά μου, μπήκα στη θέση του και αισθάνθηκα πολύ άσχημα, σε παρακαλώ του λέω είμαι απ’ έξω και βλέπω τα γεγονότα, προσπάθησε να συγκρατηθείς, να το διαχειριστείς όσο γίνεται πιο ήρεμα».