«Ο αδελφός μου είναι πεθαμένος» φέρεται να είπε η 43χρονη για τον αδελφό της που βρέθηκε νεκρός με τραύμα στην κοιλιά στο σπίτι που έμεναν στη Νέα Σμύρνη.

Η 43χρονη πρωταθλήτρια των Special Olympics ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρό το θύμα και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένα από τα πρώτα άτομα που έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς είναι μία γειτόνισσα, που  ήταν ο πρώτος άνθρωπος που η αδελφή του 46χρονου πλησίασε και μίλησε στις 10:15 το πρωί.

Έδειχνε να είναι λίγο αναστατωμένη και είπε στη γειτόνισσα: «Ο αδερφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος πάνω στο σπίτι. Γύρισε χθες από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι να κάνω».

Ίσως δολοφονήθηκε στο μπάνιο και περπάτησε μέχρι το σαλόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο μπάνιο, καθώς και μέσα στον νεροχύτη της κουζίνας αλλά και στον καναπέ όπου βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι δολοφονήθηκε στο μπάνιο και περπάτησε μέχρι το σαλόνι.

Επιπλέον, σε ένα συρτάρι βρέθηκε ένα μαχαίρι πλυμένο, που μοιάζει με το φονικό όπλο. Κατασχέθηκε από τις αρχές και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να διαπιστώσουν εάν με αυτό δολοφονήθηκε ο 46χρονος ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό, καθώς η επικοινωνία μαζί της έχει δυσκολίες.