Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς από την εξέταση που έκανε επιβεβαιώθηκε πως το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», το τραύμα που έφερε ο 46χρονος στο στομάχι δεν έχει σχέση με την επέμβαση που είχε κάνει πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδερφή του 46χρονου ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, χωρίς όμως να αναφερθεί στις μαχαιριές που έφερε ο άνδρας.

Η κοινωνική λειτουργός κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο μόλις έφτασε διαπίστωσε το τραύμα στο στομάχι του 46χρονου. Αίμα εντοπίστηκε στα ρούχα του, καθώς και σε σημεία του σπιτιού κοντά στη σορό του άνδρα.

Οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρο των ερευνών την αδερφή του 46χρονου, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με ιδιαίτερη σπουδή τις τελευταίες ώρες.

Το χρονικό

Ο 46χρονος έμενε στο διαμέρισμα με την αδερφή του, που, όπως έγινε γνωστό, είναι αθλήτρια των special Olympics.

Τα δύο αδέρφια, άτομα με νοητική υστέρηση, δεν είχαν απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν. Το μεσημέρι η ελληνίδα παραολυμπιονίκης τηλεφώνησε για βοήθεια και ο θάνατος του αδερφού της επιβεβαιώθηκε.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος στον καναπέ, ενώ η αδερφή του οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η συνεννόηση μαζί της είναι αδύνατη.