Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας νεαρός 26 ετών, ο οποίος χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη τη σύζυγό του στη Χαλκιδική και όλα αυτά μπροστά στο παιδί τους.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή ένα story που ανέβασε η 21χρονη στο Instagram, στο οποίο έδειχνε τη Χαλκιδική.

Ο 26χρονος -χωρίς προφανή λόγο- βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν, της έσπασε το τηλέφωνο και στη συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι βενζίνη.

Η κοπέλα σε πανικό κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο 26χρονος είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας ότι θα τους κάψει κι αυτούς.

Τελικά, του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Η κοπέλα έχει υποβάλει συνολικά εναντίον του τέσσερις μηνύσεις.

«Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του συζύγου της τα τελευταία χρόνια.

«Η πρώτη μήνυση που κατέθεσα ήταν όταν με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος, όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια», λέει αρχικά. «Με χτυπούσε, ενώ ήταν η μικρή μπροστά, σε όλο τον δρόμο από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει τέσσερις μέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που έγραφε “my home” για τη Χαλκιδική και αυτός νευρίασε, μου έσπασε το τηλέφωνο και μου έδωσε σφαλιάρα. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη και μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”», περιγράφει η κοπέλα για το τελευταίο περιστατικό.