Αναστάτωση επικράτησε στην παραλία του Κόκκινου Πύργου στην Κρήτη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν άγνωστος πήρε αγκαλιά ένα 12χρονο κοριτσάκι, την ώρα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.

Η 12χρονη, σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε πάει από νωρίς στη θάλασσα με τους γονείς και τα αδέρφια της. Κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ένιωσε κάποιον να το ανασηκώνει στα χέρια του. Με το ένα χέρι την κρατούσε από την πλάτη, με το άλλο από τα πόδια, κάτω από τα γόνατα. Ο άγνωστος είπε «γεια» στο κοριτσάκι και του χαμογέλασε, όπως αναφέρεται.

Το παιδί σοκαρίστηκε και εκμεταλλευόμενο την παρουσία λουόμενης που κάτι είπε στον άγνωστο άνδρα, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την παραλία όπου είπε στους οικείους του τι είχε γίνει, βάζοντας τα κλάματα. Επικράτησε αναστάτωση αλλά και ένταση.

Συνελήφθη ο άνδρας – Τι υποστήριξε

Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 30χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Κρήτη. Όπως είπε, δεν είχε καμία πρόθεση να «πειράξει» το παιδί, όπως του αποδίδεται. Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών που βρίσκονται στην πατρίδα του και τους στέλνει χρήματα και ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί, δεν θα επέλεγε να το κάνει σε μία παραλία γεμάτη κόσμο.

Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.