Συγκλονίζει η 16χρονη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 44χρονου πατέρα φίλου της στον Κολωνό, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίασε τουλάχιστον δέκα φορές και την απειλούσε ότι αν αποκάλυπτε τι συνέβαινε θα έκανε κακό στην οικογένειά της,

Το 16χρονο κορίτσι, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και σε ψυχολόγο, περιέγραψε τον εφιάλτη της:  «Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει: “Θέλω αυτό κι αυτό”. Μου είπε: “Θέλω να κάνουμε έρωτα, γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου”. Του έλεγα: “Γιατί το λες αυτό σε μένα; Εγώ έχω σχέση με τον γιο σου και είμαι 16 ετών”. Του έλεγα διάφορα μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι, γιατί φοβόμουνα κιόλας».

«Μου κάνει: “Ξεντύσου!”. Του λέω: “Δε θέλω”. Προσπαθούσα μήπως καταφέρω να του αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα: “Γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δεν θα το ήθελε. Έχεις γυναίκα, έχεις παιδί”. Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά, όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου», συνεχίζει η ανήλικη.

Βίντεο ντοκουμέντο: Προσπάθησαν να κλέψουν το κινητό της 16χρονης για να σβήσουν τα στοιχεία

Τα μηνύματα μεταξύ της ανήλικης και του 44χρονου είναι από τα στοιχεία που αύριο, Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Μηνύματα που ο 44χρονος φέρεται να θέλησε να σβήσει από το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, ο κατηγορούμενος μαζί με τον γιο και τη σύντροφο του τελευταίου, εντόπισαν τη 16χρονη σε ένα στενό του Κολωνού, της πήραν το κινητό από τα χέρια και διέγραψαν το επίμαχο υλικό. Ωστόσο, τα μηνύματα είναι δυνατό να ανακτηθούν και ας έχουν διαγραφεί.

«Δευτέρα βράδυ βίαζε το παιδί και Τρίτη μου ζήτησε εξυπηρέτηση», λέει συγγενής της 16χρονης

Συγγενής της ανήλικης κοπέλας, μιλώντας στο «Star», περιέγραψε τον 44χρονο που κατηγορείται ότι τη βίασε:  «Ψυχρός, παγερός, σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ούτε εγώ ξέρω πώς κρατήθηκα. Διαλυμένο το παιδί και δεν είπε κουβέντα. Δεν είπε κουβέντα, αγαπητέ μου. Για να προστατεύσει εμένα και την αδελφή της, που της είχα πει όταν μεγάλωνε: “Ό,τι γίνει, πρώτα τον μπαμπά και μετά την αστυνομία”».

«Δευτέρα βράδυ βίαζε το παιδί και την Τρίτη το πρωί είχε το θράσος, ο αλήτης, να έρθει από το σπίτι να πάμε στο καινούργιο σπίτι, που τον συνέλαβαν κιόλας -του το έκανε άνω κάτω η αστυνομία για να βρουν στοιχεία-, να πάω να του βάλω τηλεφωνική γραμμή», λέει γεμάτος οργή ο συγγενής της 16χρονης.