Αρνείται ότι βίασε τη 16χρονη φίλη του γιου του, όπως κατηγορείται, ο 44χρονος από τον Κολωνό, όσο αναμένει να απολογηθεί επίσημα στις αρχές.

Ο άνδρας, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», υποστήριξε ότι είχε σχέση με την κοπέλα και πως πήρε διαζύγιο όταν μαθεύτηκε. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία, επειδή φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα, χώρισα με τη σύζυγό μου, όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα, για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με τον γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της, όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας, και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες, όμως δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου, θα φανεί όλη η αλήθεια», ανέφερε στη συνέχεια.

Ο δικηγόρος του 44χρονου, Δημήτρης Φουφόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του «Mega» αναφέροντας ότι «η θέση του κατηγορούμενου επιβεβαιώνεται από πολλούς μάρτυρες του συγγενικού του περιβάλλοντος. Πρόκειται για μια σχέση που ήταν φανερή και γνώριζαν αρκετοί, όχι όμως ο πατέρας της κοπέλας… Είναι πολλές οι αντιφάσεις μέσα στη δικογραφία, δεν ταιριάζουν οι χρόνοι».

«Δεν θα γλιτώσεις, αν μιλήσεις»

Το κορίτσι αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε, αρχικά σε φιλικό της πρόσωπο και στη συνέχεια στον πατέρα της. Ο πατέρας έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που παγίδευσε τον 44χρονο.

Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν από λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του, στο Περιστέρι, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη σε ανακριτή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνείται την κατηγορία του βιασμού.