Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό. Ένας 44χρονος συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης. «Έχουμε μία περίπτωση ακόμα στον αμαρτωλό Κολωνό. Ένα οικόπεδο, όπου ένα ανθρωπόμορφο τέρας 44χρονο πήγε ένα κοριτσάκι 16 ετών και το βίαζε επανειλημμένα, 10 φορές. Εκμεταλλευόμενος ότι αγαπούσε πάρα πολύ τον γιο του. Εκμεταλλευόμενος ότι αυτή η κοπέλα ήταν πολύ ερωτευμένη και κάποια στιγμή θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον γιο του.

Όταν όμως την έβαλε στα δίχτυα του βιασμού, άρχισε να την απειλεί ότι πρώτα από όλα θα βρει τον πατέρα της και θα τον πατήσει με το αυτοκίνητο και θα τον σκοτώσει, θα κάνει άλλα πράγματα σε αυτήν και στο τέλος της είπε ότι και την ίδια θα τη σκοτώσει: Δεν πρόκειται να γλιτώσεις αν πεις τίποτα», εξήγησε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που «ερευνάται αν το έχει κάνει σύστημα και σε άλλα κοριτσάκια, αν έχει μπλέξει δηλαδή στα δίχτυα του και άλλες κοπέλες.

Αξιωματικός της ασφάλειας μου είπε ότι αυτός ο άνθρωπος ενδεχομένως το έχει ξανακάνει ή θα το ξανακάνει. Είναι βαθύτατα παιδεραστής».

Ο γιος του, όταν έμαθε την αλήθεια, δεν μπορούσε να την πιστέψει και τώρα δεν θέλει να του μιλήσει, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα.

«Πάντως έχουμε πάλι μπροστά μας ένα μέρος, ένα οικόπεδο του αμαρτωλού Κολωνού και αυτό μας δίνει συνειρμούς για αυτή την εγκληματική πράξη, την παιδεραστία… Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή, είναι συμπτώσεις τραγικές», τόνισε ακόμα ο κ. Μπαλάσκας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κορίτσι αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε αρχικά σε φιλικό της πρόσωπο και στη συνέχεια στον πατέρα της. Ο πατέρας έκανε καταγγελία στην Αστυνομία που παγίδευσε τον 44χρονο.

Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν από λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια, αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη σε ανακριτή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνείται την κατηγορία του βιασμού.