Νέα σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στον Κολωνό. Ένας 44χρονος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης, κατ` εξακολούθηση. Η 16χρονη, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, ήταν φίλη του γιου του φερόμενου ως δράστη.

Όπως καταγγέλει ο πατέρας ο κατηγορούμενος, είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά  στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κοπέλα φαίνεται πως δεν άντεξε μίλησε στην οικογένεια της και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας. Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του 44χρονου σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.  

Πώς τον συνέλαβε η Αστυνομία

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε  μέσω του γιου του εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή.

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 27 Αυγούστου.