Τη φρίκη που ζούσε για σχεδόν δύο μήνες στα χέρια του 44χρονου πατέρα του πρώην συντρόφου της περιγράφει η 16χρονη ανήλικη από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τη βίασε τουλάχιστον δέκα φορές σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της περιοχής, λέγοντάς της πως ο ίδιος δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ενώ σε περίπτωση που αποκάλυπτε τι ακριβώς συνέβαινε θα προκαλούσε κακό στον πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Συγκλονίζουν όσα περιγράφει η ανήλικη κοπέλα

«Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ… Του έλεγα: “Σε παρακαλώ πολύ, φύγε! Φοβάμαι”… Και μου έλεγε: “Πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε”. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή», είπε μεταξύ άλλων η 16χρονη.

«Μου έλεγε θα κάνει κακό στον πατέρα μου»

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ότι θα πάρει τον πατέρα μου και ότι ξέρει πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι και η μάνα σου….

Μου είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει και εγώ του έλεγα: “γιατί το κάνεις αυτό;”. Μου απάντησε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή. “Εγώ τι φταίω;”, του είπα. Εκείνος το έκανε ξανά και έλεγε ότι δεν το έκανε και είναι εντύπωσή μου».

Τελικά, το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα»

Από την πλευρά του, ο 44χρονος αναφέρει πως είχε σχέση με τη 16χρονη και πως δεν τίθεται θέμα βιασμού, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως υπάρχουν μηνύματα στο κινητό του, τα οποία μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς του.