Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι στον Κολωνό. Ο 44χρονος που συνελήφθη κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, από τον περασμένο Ιούνιο, του κοριτσιού, που ήταν φίλη του γιου του. Μάλιστα, ο 44χρονος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αφού πρώτα σκοτώσει τον πατέρα της.

Ο φερόμενος ως δράστης γνώρισε την ανήλικη μέσω του γιου του και για αρκετό καιρό την προσέγγιζε φιλικά. Όταν το κορίτσι χώρισε με τον γιο του, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο του σχέδιο.

Ο 44χρονος έταξε στην 16χρονη πως θα τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τον γιο του, με την κοπέλα να πέφτει στην παγίδα. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ώσπου ένα βράδυ την παρέσυρε και τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του, σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο 44χρονος απειλούσε την 16χρονη, που είναι ορφανή από μητέρα, ότι θα κάνει κακό στην ίδια και τον πατέρα της. Μην αντέχοντας άλλο τον εφιάλτη, η ανήλικη μίλησε τελικά στον πατέρα της για όσα περνούσε στα χέρια του 44χρονου.

Εκείνος αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές καταγγέλλοντας τον άνδρα. Ο 44χρονος συνελήφθη τη στιγμή που έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη, 27 Αυγούστου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και απείθεια, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι συνευρέθηκε με την ανήλικη μία φορά με τη θέλησή της.

Πληροφορίες για συνεργό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο 44χρονος είχε φροντίσει να φτιάξει ψεύτικο προφίλ της ανήλικης στα social media. Από αυτό το προφίλ ένας φίλος του του έστελνε μηνύματα, δήθεν ότι τα έστελνε η 16χρονη, για να φροντίσει να φαίνεται ότι εκείνη τον πλησίαζε ερωτικά.

Μάλιστα, αυτά τα μηνύματα έδειξε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται πως ο 44χρονος, μετά την καταγγελία του πατέρα της ανήλικης στις Αρχές, τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από την Αστυνομία και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-23/8) εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της κοπέλας. Προσπαθούσε να τη βρει, ενώ την καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο χωρίς εκείνη να απαντά.

Όταν πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, με τον 44χρονο να προσπαθεί να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό του τηλέφωνο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, μια μονοκατοικία στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής.

Αύριο, αναμένεται η απολογία του στον ανακριτή.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η νεαρή κοπέλα δεν άντεχε τον Γολγοθά που περνούσε επί 2,5 μήνες στα χέρια του 44χρονου και πρώτα μίλησε σε μία φίλη της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τι περνούσε αλλά και τις απειλές που δεχόταν από τον άνδρα.

Η φίλη της την προέτρεψε να μιλήσει στον πατέρα της. Τότε, η νεαρή βρήκε το θάρρος και είπε όλα όσα της συνέβησαν. Ο πατέρας της στη συνέχεια έσπευσε να καταγγείλει τον 44χρονο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο, καθώς θέλουν να ερευνήσουν όλες τις συνομιλίες στα social media σε περίπτωση που δεν είναι η 16χρονη το μόνο περιστατικό.

Αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, προκειμένου να καταγγελθούν, εάν υπάρχουν, και άλλα παρόμοια περιστατικά.