Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης από τον πατέρα φίλου της στον Κολωνό.

Το Live News αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο προσπαθούν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο από τη 16χρονη ώστε να φαίνεται ότι η ανήλικη έστειλε μήνυμα στον 44χρονο να συνευρεθούν, προκειμένου να αποκτήσει άλλοθι.

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη.

Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

«Δεν τη βίασα, είχαμε σχέση» υποστηρίζει ο 44χρονος

Από την πλευρά του ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας δεν την βίασε, αλλά είχαν σχέση.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα χώρισα με τη σύζυγο μου όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με το γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της» λέει, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Mega.

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες όμως, δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου θα φανεί όλη η αλήθεια» προσθέτει.

«Της μιλούσε πατρικά» υποστηρίζει ο γιος του 44χρονου

Μιλώντας στο Live News ο γιος του 44χρονου ανέφερε πως στο παρελθόν είχε σχέση με την 16χρονη.

«Την γνώρισα πέρυσι τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα-ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι» λέει.

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», είπε.