Νέες λεπτομέρειες για το προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του στη Σπάρτη, έρχονται στο φως μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Σύμφωνα με αυτές δήλωνε πιστός χριστιανός, αρνητής του κορονοϊού ενώ ήταν και φανατικός οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και… νοσταλγός της Χούντας.

Μάλιστα σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρούσε τάσσεται κατά των μεταναστών, των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κ.ά.. Εμφανίζεται, δε, ως πιστός του δόγματος «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις του

Αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο 40χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, εμφανίζεται διατεθειμένος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να παραδεχτεί ότι ασελγούσε στο άτυχο κοριτσάκι, αλλά αρνείται ότι το βίαζε.  Παρ’ όλα αυτά, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει, ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει”».