«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στη Σπάρτη, μετά την αποκάλυψη ότι ένας 40χρονος συνελήφθη και κατηγορείται ότι για 5 χρόνια ασελγούσε σε βάρος της 9 ετών σήμερα κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος βιασμός του ανήλικου παιδιού συνέβη όταν αυτό ήταν μόλις 4 ετών και ενώ η οικογένεια διέμενε τότε στη Δυτική Αττική.

Όλα αυτά τα χρόνια ο εφιάλτης για το μικρό κορίτσι συνεχίστηκε, μέχρι που δεν άντεξε και μίλησε στη μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να θέτουν υπό παρακολούθηση τον 40χρονο και να του περνάνε χειροπέδες.

Σε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί, ενώ για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εστάλησαν και δύο παιχνιδομηχανές που κατασχέθηκαν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο 40χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί να μην μιλήσει για όσα βίωνε, καθώς αν το έκανε αυτό θα πήγαινε στη φυλακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.