«Δεν φοβάμαι. Ο φόβος μου άρχισε και σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου», δηλώνει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ποινικολόγο, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive».

Την ίδια ώρα, εκ του περιβάλλοντος της κυρίας Πολυζωγοπούλου μίλησαν στην εκπομπή «Live News», θέλοντας να ξεκαθαρίσουν πως εκείνη ουδέποτε προσπάθησε να συγκαλύψει τον Απόστολο Λύτρα, αλλά με τις κινήσεις της προσπάθησε να προστατευτεί.

Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, βρίσκεται ακόμα σε σοκ.

Εγκατέστησε το panic button η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πήγε σήμερα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου της έγινε εγκατάσταση του συστήματος panic button και στη συνέχεια αποχώρησε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έξω από το σπίτι στον Γέρακα, όπου έχει απαγορευτεί πλέον να πλησιάζει ο Απόστολος Λύτρας, διατίθεται περιπολικό για 24ωρη φύλαξη. Η 37χρονη, μιλώντας με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, φέρεται να είπε ότι ένιωσε φόβο για τη ζωή της, καθώς ο σύζυγός της ήταν εκτός ελέγχου και αυτή αιμορραγούσε πολύ από τα χτυπήματα που δέχτηκε.