Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο πασίγνωστος δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Την ίδια ώρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών βρέθηκε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα.

H Σοφία Πολυζωγοπούλου θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή για να καταγραφούν επίσημα τα τραύματα που έχει στο σώμα της.

Δείτε πλάνα που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να εισέρχεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Η σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/6 σε ιδιωτική κλινική με βαριά τραύματα. Ο γιατρός που την εξέτασε τη ρώτησε αν έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με την ίδια να απαντά καταφατικά και εν συνεχεία ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του ποινικολόγου.

οφία Πολυζωγοπούλου - Απόστολος Λύτρας

Ποια είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου «Απόστολος Λύτρας και Συνεργάτες», η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών, νομικός σύμβουλος – μέλος της Στέγης για τις Κακοποιημένες Γυναίκες, μέλος του συνδέσμου Επιστημόνων Ηλείας.

Έχει εκπονήσει μελέτες με θέμα την Ποινική Διαμεσολάβηση, την Ψυχική Ασθένεια και Άδικη Πράξη, την Προστασία του Απορρήτου.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και έρευνες σε νομικά έντυπα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά νομικά συνέδρια· ενδεικτικά: «Ανώτατο Σεμινάριο Ποινικού», «13th International Anti-Corruption Conference», «Ναρκωτικά και Ποινικό Δίκαιο», «Η Ποινική Δίκη στην Πράξη», «Η ποινική διαχείριση της δωροδοκίας», «Ποινική Συνδιαλλαγή – PLEA BARGAINING και εναλλακτικές μορφές περάτωσης της ποινικής διαδικασίας», «Επικοινωνιακή Δικαιοσύνη – Ψυχική Υγεία – Πρόληψη Παραβατικότητας Ανηλίκων».