Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα η δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από το σπίτι της στη Μυρτιά και βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας.

Το κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια συγγενούς της και συγκεκριμένα ξαδέλφου της μητέρας της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι τη σκότωσε, χτυπώντας τη με ένα κατσαβίδι.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης κλήθηκε ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού ή απόπειρας, αφού τα συνοδά στοιχεία δείχνουν ότι αυτό ήταν το κίνητρο. Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης παραδέχεται ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό, αλλά δεν παραδέχεται αν το έπραξε.

Δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία

Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το έγκλημα έγινε με πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς που πέταξε το κατσαβίδι, αλλά το όργανο του φόνου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Η αστυνομία εξετάζει ακόμα αν πράγματι το έγκλημα διαπράχθηκε τόσο μακριά από το σπίτι της μικρής ή αν το πτώμα της 11χρονης μεταφέρθηκε εκεί εκ των υστέρων.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ενώ έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που διαμαρτύρονται. Στην περιοχή έχουν αποσταλεί και ενισχύσεις από την Αθήνα, για να διατηρηθεί η τάξη υπό τον φόβο εντάσεων.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 11χρονη μπαίνει στο αμάξι του θείου της

Το βίντεο που «έκαψε» τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης στον Πύργο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που παρουσιάζει το Star, καταγράφει το μαύρο αμάξι του δράστη και κοντά σ’ αυτό την 11χρονη να το ακολουθεί, ενώ στη συνέχεια του ντοκουμέντου το θύμα φέρεται να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο.