Συγγενής της 11χρονης, που είχε εξαφανιστεί από τον Πύργο Ηλείας, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ilialive, ο 37χρονος που συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι τη δολοφόνησε είναι θείος της Βασιλικής και, συγκεκριμένα, αδερφός της μητέρας της.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας το 2017 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης.

Αυτό που «φώτισε» το έγκλημα είναι ένα βίντεο, που έδειχνε την 11χρονη Βασιλική να μπαίνει σε αυτοκίνητο που την ακολουθούσε και να φεύγουν μαζί από τη Μυρτιά, κάτι που αποδείκνυε ότι ήξερε τον οδηγό.

Ο 37χρονος, σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική, χτυπώντας την με κατσαβίδι στον λαιμό.

Η σορός της Βασιλικής εντοπίστηκε στις 15:45 το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τραύματα στον λαιμό.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της Βασιλικής

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert, αναφέροντας ότι τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν την Κυριακή 9/6 στις 21:10.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα, 10/6 και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.