Σε πολύ βαρύ κλίμα τελέστηκε στη γενέτειρά της, στον Αυλώνα της Αλβανίας, η κηδεία της 40χρονης Ενκελέϊντα, που σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Φίλοι και συγγενείς της, την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. «Δεν υπάρχουν λόγια», «Δεν ξέρουμε τι να πούμε στον πατέρα της», «Είχε προβλήματα στον γάμο της, έμεινε για χάρη των παιδιών της και το πλήρωσε με τη ζωή της» λένε φίλοι και γνωστοί της 40χρονης που παρέστησαν στην κηδεία της, μιλώντας στο Mega.

Ο 50χρονος, που είναι από την πρώτη στιγμή κυνικός και αμετανόητος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, δεν άφησε τον ανήλικο γιο του να παραστεί στην κηδεία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά τη 40χρονη λίγο πριν τη μαχαιρώσει

Κάμερα ασφαλείας της περιοχής κατέγραψε καρέ-καρέ τη δολοφονία της 40χρονης τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μενίδι από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της.

Ο άνδρας φτάνει στη διασταύρωση της Πάρνηθος με την Αριστοτέλους και ψάχνει να τη βρει γνωρίζοντας ότι αυτή την ώρα φεύγει από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά.

Το βίντεο τον δείχνει να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς δεξιά. Στη συνέχεια επιστρέφει. Η άτυχη γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά.

Λίγο αργότερα, είναι νεκρή από μαχαίρι.