Συγκλονίζει η δολοφονία της 40χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι, σήμερα το πρωί. Μια γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας περιέγραψε σε δημοσιογράφους ότι άκουσε την κόρη του θύματος να κλαίει στο τηλέφωνο και να λέει «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», πιθανότητα την ώρα που μιλούσε με τον αδερφό της.

«Ήρθε μια κοπελίτσα, χαρακτηριστικά εδώ στον τόπο του συμβάντος, και είπε ότι “ίσως να είναι η μαμά μου”, ενώ έκλαιγε και ωρυόταν. Έδειξε μια φωτογραφία στους αστυνομικούς και έτσι ταυτοποιήθηκε ότι ήταν η μαμά της.

Είπε ότι η μαμά της σήμερα δεν πήγε στη δουλειά και αφού έδειξε τη φωτογραφία στους αστυνομικούς τους είπε ότι τη σκότωσε ο μπαμπάς της», ανέφερε η μάρτυρας.

Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι
Το θύμα

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, το ζευγάρι είχε αγοράσει σπίτι πρόσφατα στην περιοχή, ενώ για την κόρη της 40χρονης είπε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “έχουν σκοτώσει τη μαμά μου, έχουν σκοτώσει τη μαμά μου”, ήταν πολύ συγκλονισμένη».

«Έλεγε πως “ίσως τη σκότωσε ο μπαμπάς μου, τη βρήκε, καθώς πήγαινε στη δουλειά της”». Όπως ανέφερε, πιθανότατα το κορίτσι εκείνη την ώρα μιλούσε στον αδερφό της και του έλεγε: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Η Αστυνομία αναζητά τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή νωρίς σήμερα το πρωί στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Περίοικοι ενημέρωσαν τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που τη βρήκαν θανάσιμα μαχαιρωμένη στην κοιλιακή χώρα, ενώ δίπλα της ήταν ένα μαχαίρι.

Η 40χρονη είχε κάνει πολλές καταγγελίες σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία, της είχε χορηγηθεί η εφαρμογή panic button και της είχε προταθεί να πάει σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, κάτι που είχε αρνηθεί να κάνει.