Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των τοπικών αρχών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή Δρόπολη, στη Βόρεια Ήπειρο.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία Αργυροκάστρου, για να συλλέξει στοιχεία, με σκοπό την εξιχνίαση του εγκλήματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, που επιβεβαίωσε η αστυνομία και μεταδίδει το himara.gr, οι ηλικιωμένοι έφεραν μώλωπες στο σώμα τους, κάτι που μαρτυρά πως το ζευγάρι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης.

«Γύρω στις 08:00, 84χρονος και 88χρονη (ανδρόγυνο) βρέθηκαν νεκροί από γείτονές τους στο σπίτι τους στο χωριό Βόδριστα. Από την προκαταρκτική εξέταση, εντοπίστηκαν σημάδια βίας, που λέγεται πως προκλήθηκαν από σκληρά αντικείμενα» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, νεκροί βρέθηκαν στο σπίτι τους ο 84χρονος, Κώστας Ιλία, και η 88χρονη σύζυγός του, Κλεονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 88χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι και ο 84χρονος στην αυλή.

Αυτό που προβληματίζει τις αλβανικές αρχές είναι το γεγονός ότι η πόρτα στο σπίτι των ηλικιωμένων δεν βρέθηκε παραβιασμένη, αλλά ούτε και ο χώρος ήταν αναστατωμένος, στοιχεία που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα που διαπράχθηκε από γνωστό ή συγγενή του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος: