«Στόχος τους ήμουν εγώ. Είμαι ένας βουλευτής ελευθερίας και σκέψεως. Ήθελαν να πλαστογραφήσουν συνεργασία μου με τη Χρυσή Αυγή. Εγώ μιλούσα για ένα προσκλητήριο προς τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο πρόεδρος του κόμματος «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό».

Ο Βύρων Πολύδωρας, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, είπε: «Δε φοβήθηκα όταν έφυγα από τη ΝΔ».
Κατηγόρησε μάλιστα τα Μέσα για αποκλεισμό του. Και είπε: «Δεν πρόκειται να βγω στον κ. Πρετεντέρη και στο MEGA. Τηρώ τον κανόνα της αμοιβαιότητας. Ευτυχώς, υπάρχει το διαδίκτυο, υπάρχουν τα περιφερειακά κανάλια».

Όπως υποστήριξε ο κ. Πολύδωρας, εάν καταψηφιστεί η προσπάθειά του, το λάθος θα είναι δικό του. Και άσκησε κριτική στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, λέγοντας: «Οι δημοσκοπήσεις δε με ανιχνεύουν. Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις. Εκτίθενται οι άνθρωποι. Τους αρέσει πάρα πολύ να είμαι ανύπαρκτος. Υπάρχει η πεντάδα των ηρώων του μνημονίου. Γίνονται κήρυκες των προτάσεων περί σωτηρίας από τον Αντώνη Σαμαρά».

Πάντως, τόνισε: «Ένας λαός δυστυχεί, μια οικονομία έχει καταστραφεί και μιλούν για το success story. Το λαό τον έχουν για λιώσιμο και για ταπείνωση. Δεν είμαστε συμβιβασμένοι με τη σωτηρία της χώρας με πεθαμένο το λαό».