Υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη συνεδρίασε η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, στην οποία συμμετείχαν και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση, οι βουλευτές κατέθεσαν δέσμη προτάσεων για την καλύτερη επικοινωνία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τις λειτουργίες του κόμματος, ενώ από την πλευρά των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισημάνθηκε ότι η σύνθεση όλων των απόψεων είναι αυτονόητη και αναγκαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές ζήτησαν από τον κ. Κουβέλη, να ενισχύσει την παρουσία του στη Βουλή, ώστε, πέραν της βελτιωμένης οργανωτικής λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα πρέπει να αναβαθμιστεί ειδικότερα η πολιτική λειτουργία της, ώστε η παρουσία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή να είναι περισσότερη διακριτή και εντονότερη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της πολιτικής λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η συνεδρίαση πρόκειται να συνεχισθεί αύριο το πρωί στα γραφεία του κόμματος, στη Αγίου Κωνσταντίνου, με κύριο θέμα την στρατηγική της ΔΗΜΑΡ προς τις Ευρωεκλογές.