Την στήριξή του στην υποψηφιότητα Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε συγκεκριμένα: Αν οι πολίτες με κρίνουν ότι θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας, το ίδιο αποτελεσματικά θα συνεργαστώ με οποιοδήποτε Περιφερειάρχη γιατί πάνω από όλα το αυτοδιοικητικό έργο είναι αυτό που μας ενώνει όλους.

Αν με ρωτήσετε όμως για πρόσωπα, ο κ. Κουμουτσάκος λόγω της εμπειρίας του μπορεί να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητα κονδυλίων απο την Ε.Ε ,τα οποία κονδύλια χρειάζεται επειγόντως η Περιφέρεια Αττικής.

Μετεκπαίδευση από την ΕΛΑΣ για τους 1200 δημοτικούς αστυνομικούς

«Οι περίπου 1.200 δημοτικοί αστυνομικοί που ανήκουν πλέον στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να μετεκπαιδευτούν και να γίνουν η “πρώτη μαγιά” για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης», ανέφερε επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έθεσε εκ νέου θέμα δημιουργίας μητροπολιτικής αστυνομίας, κατά τα πρότυπα της Νέας Υόρκης και τόνισε: ‘‘Η ανοχή μου θα είναι μηδενική απέναντι στην παραβατικότητα και σε οποιαδήποτε παρανομία”. Τέλος, υπογράμμισε πόσο σημαντικό για την πάταξη της εγκληματικότητας είναι το ζήτημα του φωτισμού στην πόλη και μαλιστα με οικολογικούς λαμπτήρες, που θα περιορίσουν το κόστος της ενεργειας, ώστε ο Δήμος να έχει ‘’φως παντού’’.