Πολύ πιο δυνατός είναι από σήμερα ο «Πειραιάς Πολιτών» του Γιάννη Μίχα, αφού είκοσι περίπου μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, έκανε τη «μεταγραφή» που χρειαζόταν η ομάδα του!

Μια μεταγραφή-εγγύηση για την πορεία του συνδυασμού του, αφού ο Γιώργος Αμανατίδης έχει «ρεύμα» στον ερυθρόλευκο κόσμο, γεγονός που αποδεικνύεται κι από την παρουσία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Μόραλη, στο πλευρό του Γιάννη Μίχα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Αμανατίδη.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν ακόμη αρκετοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Μιχάλης Ζαμπίδης και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι του Πειραιά. Το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μίχα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, είναι ανανεωμένο κατά 95%, ενώ το 30% των συμμετεχόντων σ’ αυτό είναι νέοι κάτω των 40 ετών και ένα ποσοστό της τάξης του 37% γυναίκες.

Ο Γιάννης Μίχας επανέλαβε ότι θέλει 6-8 μήνες για να καθαρίσει την πόλη, δεσμεύθηκε για την άμεση κατασκευή κολυμβητηρίου και ζήτησε από τη δημοτική αστυνομία να μην είναι αυστηρή σε υπερβολικό βαθμό με τις επιχειρήσεις, γιατί αντιμετωπίζουν ήδη μεγάλες δυσκολίες λόγω της κρίσης.

Πηγή: markos.tv