Τη βεβαιότητα ότι «ακόμη και την τελευταία στιγμή θα υπάρξουν κι άλλες βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο για το καλό και προς το συμφέρον των ομάδων που πλήττονται» εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σε πολλά ζητήματα έχουν γίνει δεκτά τα αιτήματα κοινωνικών κατηγοριών που πλήττονται από τις διατάξεις αυτού του νομοσχεδίου και είμαι βέβαιος ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή θα υπάρξουν κι άλλες βελτιώσεις για το καλό και προς το συμφέρον των ομάδων που πλήττονται» τονίζει ο κ. Τζαβάρας.

«Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί. Είναι μια πολύ δύσκολη για όλους μας περίσταση, όταν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν περιορισμό δικαιωμάτων ή όταν κατά κάποιο τρόπο δημιουργούνται νέα δεδομένα στη ζωή των πολιτών εξαιτίας ρυθμίσεων που η ψηφίζει η βουλή εκ λόγων ανάγκης. Και αυτό είναι κάτι που κάποιοι πολλές φορές δεν θέλουν να συνειδητοποιούν: ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς εκτάκτων συνθηκών, συνθηκών υψίστης εθνικής ανάγκης που επιβάλουν περιορισμούς. Νέα μέτρα όμως σε συντάξεις και μισθούς δεν πρόκειται να ψηφιστούν. Είναι κατηγορηματική η δήλωση του πρωθυπουργού και όλων ημών.