Στις 4 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για την Κάρτα του Πολίτη, με τη συμμετοχή των υπουργών Γιάννη Ραγκούση, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Παπουτσή, Κώστα Σκανδαλίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Λούκα Κατσέλη.

Αναλυτικά σήμερα:

Στη Βαρσοβία βρίσκεται ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, Πέτρος Ευθυμίου, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Αναθεωρητικής Διάσκεψης ΟΑΣΕ (Review Conference OSCE).

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, μετά από πρόσκληση του υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος της Κύπρου, Δημήτρη Ηλιάδη.

Αναχωρεί σήμερα για την Κωνσταντινούπολη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του τριήμερου Διεθνούς Φόρουμ για την Ενέργεια και την Οικονομία των χωρών του Ευξείνου Πόντου (Black Sea Energy and Economic Forum 2010), που διοργανώνει το Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council).

Διεθνής Ημερίδα με θέμα:«Προστασία βιοποικιλότητας και βιώσιμες τοπικές οικονομίες: ο ρόλος του δικτύου NATURA 2000» φιλοξενεί σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων

Στις 6:30 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Περάματος, Γιάννη Πατσαλινάκου, στα καρνάγια της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Στις 8 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Παπαθεμελή, στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Στις 9 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Περάματος, Γιάννη Πατσαλινάκου, σε χώρους και στέκια ανέργων.

Στις 9 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Παπαθεμελή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στις 10 π.μ. περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης με τον συνδυασμό «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», Χρήστου Κοτίνη στην αγορά της Ηλιούπολης.

Στις 11:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αργυρούπολης συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Αλέξη Μητρόπουλου με τους δημάρχους Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού για τη μετατροπή του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού σε μητροπολιτικό πάρκο.

Στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ συνέντευξη Τύπου της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με θέμα:«Τα λαϊκά προβλήματα στην περιφέρεια Αττικής. Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Στις 4 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για την Κάρτα του Πολίτη, με τη συμμετοχή των υπουργών Γιάννη Ραγκούση, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Παπουτσή, Κώστα Σκανδαλίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Λούκα Κατσέλη.

Στις 6 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζει υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος με τη συμμετοχή των βουλευτών-συνδέσμων στις εκλογικές Περιφέρειες. Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το πρόγραμμα δράσης ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2010.

Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον Δήμο Καλαμαριάς και ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής.

Στις 8:30 μ.μ. στο εστιατόριο Cibus στην Αίγλη του Ζαππείου δείπνο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στους βουλευτές του Γ’ Θερινού Τμήματος της Βουλής.