Δημοτικές εκλογές 2019: Οι πολίτες από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου συμμετέχουν στην τριπλή εκλογική μάχη για τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές εκλογές αλλά και τις Δημοτικές εκλογές.

Η μάχη για την εκλογή δημάρχων και δημοτικών συμβούλων αναμένεται να διεξαχθεί σε δύο Κυριακές. Στην περίπτωση που ένας συνδυασμός δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50% συν 1 ψήφο τότε οι πολίτες θα κληθούν να ξαναπροσέλθουν στις κάλπες στις 2 Ιουνίου.

Με το κλείσιμο των καλπών στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Όπως και σε κάθε εκλογική διαδικασία τα τελευταία 9 χρόνια θα ενημερωθείτε για τα Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019, έγκαιρα, άμεσα και αναλυτικά από το newsbeast.gr. Συνεχής κάλυψη για το ποιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται και κάλυψη για όλη την Ελλάδα.

Δείτε τον δυναμικό χάρτη: