Να παραδώσει στην Αστυνομία, τη δικαιοσύνη και την πολιτική ηγεσία τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει κάλεσε την Αλέκα Παπαρήγα ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Εάν η κυρία Παπαρήγα έχει στοιχεία θα πρέπει να τα παραδώσει στην Αστυνομία για να υπάρξει κάθαρση» ανέφερε ο Κ. Σκανδαλίδης και δικαιολόγησε τους συναδέλφους του που εκφράζουν ενστάσεις για την πολιτική που ακολουθείται. Όπως εκτίμησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης «το πολιτικό σύστημα έχει αγγίξει τα όρια του και ανέφερε πως αν συνεχιστούν οι πιέσεις, κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να προσφύγει στο λαό».

Ο κ. Σκανδαλίδης επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι αν αναλάμβανε τώρα την εξουσία, δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει τίποτα από όσα ισχυρίζεται τώρα. «Αν ο κ. Σαμαράς προτείνει κάτι βιώσιμο, το ΠΑΣΟΚ είναι υποχρεωμένο να το δεχτεί» δήλωσε, ωστόσο ο υπουργός.

Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Mega, ο Κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση έχει σχέδιο» και πως ήδη έχει να δείξει σημαντικό έργο.

Όσον αφορά στην ελληνική οικονομία, ο κ. Σκανδαλίδης εκτίμησε ότι «μόλις υπάρξουν αποφάσεις από την Ε.Ε. θα τελειώσει και το θρίλερ με τις δόσεις των δανείων». Αναφερόμενος στη Σύνοδο της Κυριακής και της Τετάρτης δήλωσε πως «αυτή τη φορά η Ευρώπη δεν θα επικεντρωθεί μόνο στην Ελλάδα και αυτό είναι καλό» ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει οριστική λύση για την Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη «είτε θετική είτε αρνητική» όπως ανέφερε.